De band
Slide background
Slide background
Slide background

Flexibele Lounge –

Jazzband boeken in verschillende formaties

Van zachte lounge-jazz tot een up-beat repertoire

Vergroot de dynamiek van de band met percussie en/of een opvallende jazzzangeres. Het Jazz-Lounge Trio ‘No Problem’ kan voor elk feest uitgebreid worden tot kwartet of kwintet (combo). Ook is een speciaal arrangement van Trio gevolgd door Combo mogelijk. Begin uw feestelijke middag of avond met een kleurrijke cocktail aan de bar. Het akoestische trio start met aansprekende rustige tunes op de achtergrond. Als de gasten aanschuiven bij het diner stationeert de band zich in de hoek van de zaal en sluit de zangeres aan. Bij het dessert wordt het quartet versterkt door een drummer zodat de avond eindigt in een up-beat dansfeest onder muzikale begeleiding van het combo.

Heeft u al een idee met welke muzikale formatie u uw feest wilt omlijsten?

Trio met percussie (quartet)

Het toevoegen van drums aan het trio bevordert de levendigheid en het tempo van de muziek. U kunt het rustig houden, maar ook kiezen voor een up-beat tempo. Op het ritme van de percussie gaan de voetjes zeker van de vloer. Zelfs zij die zeggen dat ze niet kunnen dansen, knikken of tikken mee op de maat. Voor de echte jazzliefhebber is dit een ideale formatie. Met het samenspel van gitaar, contrabas, saxofoon en percussie proeft u de sfeer van een echte jazzclub.

Trio met zang

Het trio kan worden uitgebreid met een professionele jazzzangeres, afgestudeerd aan het conservatorium, die jazz een extra impuls weet te geven. Met een goed glas wijn en uw ogen dicht maakt u zich even los van deze wereld en laat u zich mee drijven op de klanken van de pulserende muziek.

Trio met percussie en zang (combo)

Als de band iets nadrukkelijker aanwezig mag zijn, is het toevoegen van zowel drums als zang een aantrekkelijke mogelijkheid. Wilt u uw feest afsluiten met een volle dansvloer? Dit combo is zeer geschikt om uw tafeldame uit te nodigen voor een paar danspasjes. Laat u meevoeren op het ritme van de muziek en geniet van een swingende avond met gitaar, contrabas, saxofoon, percussie en zang.

Muziekfragmenten van de verschillende formaties

Trio met drums, Kwartet: Yeah, yeah!!


Trio met drums, Kwartet: Perdido


Trio met drums, Kwartet: Capricious


Trio met zang: Beautiful love


Trio met zang: Black Orpheus

Trio met zang: My favorite things


Trio met zang: My one and only love


Combo: Night and day


Combo: Chega de saudade


Combo: Dans medley

Jazzband boeken gezocht voor borrel en diner. Diner dansant. Of jazzmuzikanten voor live achtergrondmuziek? Muziek tijdens diner. Jazzband inhuren Utrecht. Jazzband inhuren voor receptie. Band gezocht voor een bedrijfsfeest. Jazz band Utrecht, Band inhuren voor diner. Bandje gezocht voor live achtergrondmuziek? Jazzband Amsterdam? Rustige achtergrondmuziek voor een receptie gezocht. Jazz bandje Utrecht, Jazzy live muziek gezocht voor een bedrijfsborrel. Jazz Trio voor diner dansant. Jazz trio, receptie band, bandje gezocht, Utrecht, band inhuren voor tuinfeest. Easy listening, rustige achtergrondmuziek gezocht. Latin en popjazz. Jazz combo. Jazzband boeken Amsterdam. live jazz achtergrondmuziek voor zakenborrel. Muziek trio inhuren voor bruiloft, receptie, borrel. Band gezocht voor opening? Bandje huren? Wilt u een jazz band inhuren voor uw feest? Neem ons Jaztrio. Jazzband boeken voor receptie? Jazzband of Jazz combo huren voor uw receptie? No Problem! Jazzband boeken voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest met een sax, heel orkest of combo. Misschien live achtergrond muziek voor uw verjaardag of opening. Een jazz duo of jazz trio voor jazz achtergrondmuziek bij uw diner. Jazz combo of feest jazzband boeken voor uw receptie. Lounge jazz van het easylistening jazz trio ‘No Problem’ huren op je feest, verjaardag, bruiloft, jubileum en bedrijfsfeest. Sfeervolle jazzmuziek voor uw party. Jazz band huren voor uw tuinfeest, trouwen met een jazz band met sax. Zo krijgt u een originele jazz bruiloft. Of een bandje huren voor uw bedrijfsuitje. Ons jazz trio is specialist in rustige welluidende achtergrond muziek. Jazz band huren voor bedrijfsuitje, netwerk bijeenkomst, eindejaardiner met subtiele jazzy achtergrond muziek. Er gaat niets boven een jazz band huren met live muziek bij het trouwen. Bands boeken voor congres, beurs of seminar doet u bij NoProblemMusic. Een live jazzband inhuren voor bedrijfsuitje, bedrijfsopening, kerkdienst of jaarafsluiting.
© Copyright - ELNP